Оренда квартир подобово Полтава

Кімнати та гості
Тип житла
Ціна
Розташування
Інші фільтри
Миттєві
Полтава, Україна

Квартири подобово Полтава

Зміст:

Літературний центр

Місто, яке подарувало натхнення таким знаменитим письменникам, як Іван Котляревський, Микола Гоголь, Іван Нечуй-Левицький, Панас Мирний та ін. І ніяк не могло бути інакше, що саме в цьому місці в XVIII столітті, був зосереджений літературний центр України. І якщо ви ще не були в цьому місті, вам обов'язково потрібно тут побувати і для цього подобово зняти квартиру в Полтаві.

Перш ніж їхати в це колоритне українське місто, заздалегідь подбайте про своє перебування в Полтаві. А щоб цей процес зробити максимально комфортним для вас, на нашому порталі roomer.ua, ви знайдете великий вибір однокімнатних і двокімнатних квартир в Полтаві. А також, зручний фільтр підбору параметрів допоможе вам вибрати кращі апартаменти на ваш смак.

Вартість апартаментів на нашому сайті, також приємно порадують вас і ви зможете без посередників зняти подобово квартиру в Полтаві за ціною від 230 грн до 1035 грн за добу.

poltava_r

 

Райони

Полтава розділена на три райони:

Якщо ви бажаєте відвідати Іванову Гору, яка названа на честь знаменитого письменника, і з якої відкривається прекрасний вид на Полтаву, вам краще зняти квартиру з подобової оплатою в Подільському районі. В середньому тут можна орендувати апартаменти за ціною 345 грн за добу.

 

Музей-садиба Івана Котляревського

poltava_r2

На Івановій Горі ви знайдете Музей-садибу Івана Котляревського. Це будинок, в якому народився і жив засновник нової української літератури. В різні часи сюди приходили з поклоном Леся Українка, Тарас Шевченко та багато інших відомих письменників.
Поруч з садибою зведено величний Свято-Успенський кафедральний собор, побудований в XVIII столітті в стилі українського бароко. Зняти подобово квартиру біля садиби і собору ви зможете за ціною починаючи від 288 грн за добу.

poltava_r3

 

Короткі рекомендації

Полтава радо чекає своїх гостей, щоб поділитися з ними своєю багатою історією і подарувати приємні спогади. Ідеально сюди приїжджати на вихідні. А ще краще на три - чотири дні, щоб ви не поспішаючи могли ще познайомитися з Музеєм Полтавської битви, з Полтавським Краєзнавчим музеєм і багатьма іншими історичними пам'ятками.
В середньому в Полтаві можна зняти квартиру за ціною 300 - 500 грн за добу. Але обов'язково зробіть це заздалегідь і оформите на нашому сайті "Миттєве бронювання", щоб ви могли спокійно їхати в Полтаву, і не думати про те де ж ви проведете наступну ніч.
Приємних вам подорожей разом з roomer.ua.

 

Читати далі

Ваші платежі захищені

Roomer гарантує безпеку online бронювання:

  • договір оферти
  • безпечні платежі
  • гарантія повернення коштів

Все це працює тільки за умови online бронювання через сайт.

Нічого
не підійшло?

Заповніть заявку на пошук.
Ми відправимо її всім власникам нерухомості в місті

Відгуки користувачів про roomer.ua