Оренда квартир подобово Рівне

Кімнати та гості
Тип житла
Ціна
Розташування
Інші фільтри
Миттєві
Рівне, Україна

Квартири подобово Рівне

Зміст:

Романтичне місто

Маленький за площею, але з дуже широкою душею, Рівне кожному гостю подарує масу незабутніх вражень. Його романтичні парки і вулиці, пам'ятні місця, музеї і театри - все відкрито для вашої уваги. А також і квартири подобово в Рівному, які ви можете зняти без посередників на порталі roomer.ua.

rovno

Однокімнатні апартаменти для закоханих або сучасні трикімнатні для сім'ї або дружньої компанії. На нашому сайті ви можете вибрати будь-яку вподобану вам квартиру, щоб приїхати в Рівне і комфортно відпочити в затишних апартаментах з WiFi і кондиціонером. Налаштуйте фільтр з потрібними для вас параметрами і оформляйте "Миттєве бронювання". І приїжджайте в Рівне, твердо знаючи, що клопоту з пошуку житла у вас не буде. У Рівному ви легко можете подобово зняти квартиру за ціною від 195 грн до 805 грн за добу.

 

Пам'ятні місця Рівного

rovno3

Звичайно, для закоханих найперше місце, куди слід відправитися це Тунель Любові, майстерно створене природою місце для романтичних моментів і гарних фотографій. Але, також в Рівному є прекрасний Парк "Лебедине озеро", де посеред мальовничого ставка, плавають лебеді. Зняти квартиру подобово біля парку, ви можете за ціною починаючи від 230 грн за добу.
Любителі архітектури будуть захоплені красою Воскресенського кафедрального собору та Покровського кафедрального собору. Квартири подобово ви можете орендувати біля соборів за середньою ціною 230 - 370 грн за добу.

rovno2

 

Короткі рекомендації

У Рівному часто приїжджають з дітьми, щоб зводити їх в Рівненський театр ляльок і Краєзнавчий музей. Щоб познайомитися з містом і побачити всі його визначні пам'ятки, досить буде приїхати сюди на вихідні.
Заздалегідь плануйте свою поїздку в Рівне і забронюйте зазделегіть апартаменти, які сподобалися. Через те, що особливо хороші з них, користуються попитом. І нам не хотілося б, щоб до моменту вашого приїзду, саме та квартира, яка найбільше сподобалася, була зайнята іншими гостями міста.
Створюйте приємні умови для подорожей, разом з roomer.ua.

 

Читати далі

Ваші платежі захищені

Roomer гарантує безпеку online бронювання:

  • договір оферти
  • безпечні платежі
  • гарантія повернення коштів

Все це працює тільки за умови online бронювання через сайт.

Нічого
не підійшло?

Заповніть заявку на пошук.
Ми відправимо її всім власникам нерухомості в місті

Відгуки користувачів про roomer.ua