Оренда квартир подобово Вінниця

Кімнати та гості
Тип житла
Ціна
Розташування
Інші фільтри
Миттєві
Вінниця, Україна

Квартири подобово Вінниця

Зміст:

Затишна Вінниця

Ви плануєте їхати до Вінниці, популярне і гарне місто України, з багатою історією та історичними пам'ятками, з зеленими парками і річкою Південний Буг. І до сих пір не подбали про те, щоб зняти подобово квартиру в цьому місті? Як же ви поїдете далеко від дому, а жити і спати вам будете ніде?

Щоб цього не сталося, на нашому порталі roomer.ua, є великий вибір однокімнатних і двокімнатних квартир, які ви можете орендувати без посередників в тому місці міста, де вам захочеться. До того ж ви зможете підібрати такі параметри квартири, в яких вам буде комфортно проводити час в затишній Вінниці. Зняти таку квартиру подобово ви зможете за ціною від 300 грн до 863 грн за добу.

vinnitsa

 

Райони

До 2012 року в місті було три адміністративні райони:

Після того, як вони перестали існувати, місцеві жителі все одно за звичкою їх так і називають. Тому, якщо при виборі оренди квартири подобово, ви будете орієнтуватися на назву районів, то ви повинні знати, що Центр Вінниці розташований в колишньому Ленінському районі. В середньому за 450 - 690 грн ви легко зможете тут подобово зняти квартиру.

 

Фонтан Рошен

vinnitsa2 

Всі знають, що у Вінниці є красивий Фонтан Рошен, прямо посеред річки Південний Буг. Але не всі знають, що це найбільший фонтан в Європі. Щодня, з настанням темряви, в літню пору, тут можна побачити три феєричні вистави з музикою і з світловими ефектами. Побачивши це, ви не залишитесь байдужими. Але зате легко і просто зможете зняти квартиру на добу біля фонтану за ціною від 345 грн за добу.

 

Краєзнавчий музей

vinnitsa3

У давньому 17 столітті тут знаходився великий єзуїтський комплекс, в якому жили єзуїти-монахи і обороняли місто. І називався він Вінницькі Мури. Деякі з будівель того часу збереглися до сьогоднішнього дня. Так в одному з них сьогодні можна відвідати Краєзнавчий Музей, в якому зібрані унікальні історичні експонати.

 

Свято-Преображенський собор

vinnitsa4

Також в одному з будинків оборонного комплексу Вінницьких Мур, в наші дні розташовується Свято-Преображенський собор. Зведений він був в 1624 році в стилі бароко. Раніше він був домініканським костелом, але пізніше був переданий православному духовенству.

 

Короткі рекомендації

Вінниця невелике, але дуже затишне і зелене місто. Сюди люблять приїжджати на вихідні, відзначати свята або урочисті події. Тут зберігається багато історичних пам'яток з дивовижними історіями, які обов'язково потрібно побачити і почути.

Приїжджайте в це чудове місто, завчасно вибравши кращі апартаменти і оформивши "Миттєве бронювання". Вінниця чекає на вас. А зняти квартиру, подобово зовсім не дорого. В середньому, ви зможете орендувати апартаменти за ціною 460 грн за добу.

Відкривайте нові міста і дізнавайтеся нові легенди і історії разом з roomer.ua. 

 

Читати далі

Ваші платежі захищені

Roomer гарантує безпеку online бронювання:

  • договір оферти
  • безпечні платежі
  • гарантія повернення коштів

Все це працює тільки за умови online бронювання через сайт.

Нічого
не підійшло?

Заповніть заявку на пошук.
Ми відправимо її всім власникам нерухомості в місті

Відгуки користувачів про roomer.ua