Оренда квартир подобово Запоріжжя

Кімнати та гості
Тип житла
Ціна
Розташування
Інші фільтри
Миттєві
Запоріжжя, Україна

Квартири подобово Запоріжжя

Зміст:

Місто двох епох

Сучасне Запоріжжя, поєднує у собі славу запорізького козацтва та пам'ятний символ радянського минулого - Дніпровську ГЕС. Відвідавши це місто, тут кожен знайде щось для себе пізнавальне й цікаве. І, звичайно ж, після такого насиченого знайомства з містом, кожному необхідний повноцінний відпочинок в затишній орендованій квартирі в Запоріжжі.

На нашому порталі roomer.ua, ви самі можете підібрати квартиру, з комфортним для вас наповненням зручностей. Однокімнатні апартаменти з джакузі або квартира-студія з каміном - ми з радістю надаємо вам великий вибір квартир без посередників, щоб ваш відпочинок в Запоріжжі запам'ятався позитивними емоціями. Приємними будуть для вас також і ціни, адже ви легко зможете подобово зняти квартиру в Запоріжжі за ціною від 196 грн до 690 грн за добу.

zaporoge

 

Райони

У Запоріжжі розташовані сім адміністративних районів:

Якщо ви бажаєте зняти квартиру в центрі міста і прогулятися по його найстарішим вулицями і парками, вам підійде Олександрівський район. Тут ви зможете орендувати апартаменти за ціною 230 - 345 грн за добу.

zaporoge2

 

Соборний проспект

Головна вулиця Запоріжжя, протяжністю майже 11 кілометрів, пролягає через все місто і закінчується Дніпровської ГЕС. Також на Соборному проспекті (раніше проспект В.І.Леніна) можна відвідати Покровський кафедральний собор і Концертний зал імені Михайла Глінки. Тут поруч, ви можете зняти подобово квартиру, за ціною починаючи від 196 грн за добу.

zaporoge3

 

Короткі рекомендації

У Запоріжжі є багато й інших цікавих пам'ятних місць. Національний заповідник "Хортиця", Острів Байда, Фестивальна площа і багато інших - тут знаходиться досить пам'яток, щоб познайомитися з ними, приїхавши сюди на вихідні.

Приїжджайте в Запоріжжі, щоб зустріти Новий Рік в колоритному українському місті. Заздалегідь оформивши "Миттєве бронювання" для того, щоб вподобана вам квартира, гарантовано дочекалася вашого приїзду.

Подорожуйте із задоволенням, в квартирах від roomer.ua.

 

Читати далі

Ваші платежі захищені

Roomer гарантує безпеку online бронювання:

  • договір оферти
  • безпечні платежі
  • гарантія повернення коштів

Все це працює тільки за умови online бронювання через сайт.

Нічого
не підійшло?

Заповніть заявку на пошук.
Ми відправимо її всім власникам нерухомості в місті

Відгуки користувачів про roomer.ua