1-кімн. квартира для 2 гостей, 24 м2

348
грн
за добу
Дати
Прибуття
Виїзд
Виберіть час заселення
Час заїзду
Закрити
Кількість гостей
Дорослі
Діти Вік 2 — 12
Максимум 2 гостя (за винятком немовлят)
Закрити
Повідомлення
Дата виїзду повинна бути пізнішою від дати заїзду.
Будь ласка, заповніть поля "Заїзд" і "Виїзд."
На жаль, об'єкт недоступний на обрані дати.
Ви можете вибрати інші дати або інші об'єкти.
Ви вже відправляли запит на ці дати.
Дочекайтеся відповіді від власника або надішліть запит на інші дати.
Мінімальний період проживання для цього оголошення — 1 день
Бронювання на одну добу можливе за день до заїзду або в день заїзду
Мінімальний термін проживання для цього періоду —
Будь ласка, виберіть гостей
Максимум 2 гостя (за винятком немовлят)
Поки ви нізащо не платите
348
грн
за добу
ava

На сайті з вересня 2021 Здає

Написати власнику
Спілкуйтеся лише через Roomer. З метою безпеки ніколи не переказуйте гроші і не спілкуйтеся за межами сайту
Запросити бронювання
348 за добу

Власник квартири

ava

На сайті з вересня 2021 Здає

Написати власнику
Спілкуйтеся лише через Roomer. З метою безпеки ніколи не переказуйте гроші і не спілкуйтеся за межами сайту

опис квартири

Гостьовий будинок "Хвиля" в Орджонікідзе (Крим, Феодосія) - 5 хвилин від моря! Сергій (господар будинку) На території гостьового будинку багато зелені і квітів, фонтанчик, літній майданчик, дитячий басейн, настільні ігри, мангал, пісочниця для дітей, гойдалки. Wi-Fi інтернет на території і в номерах Територія закрита, є під охороною автопарковка.

На території приватного будинку є їдальня, де надається хороше 3-х разове харчування (домашня кухня). Організуємо ваш трансфер! Вартість відпочинку вказана за номер на добу на липень-серпень. Ціни в інші місяці уточнюйте будь ласка! Остаточні ціни ласка уточнюйте по телефону (на номері є Ватсап) Сергій (господар будинку) плюc ceмb дeвятb два дeвятb 569-ЗI-87

Гостьовий будинок "Хвиля" запрошує вас на море і відпочинок! Приватний будинок розташований в мальовничій Двуякорної бухті (СТ Хвиля, пгт.Орджонікідзе, Феодосія), в 5-ти хвилинах ходьби від Чорного моря в СТ "Хвиля". Недалеко від приватного гостьового будинку знаходиться гора Клементьєва, що дає відпочиваючим і спортсменам прекрасну можливість зайнятися польотами на дельтапланах і парапланах. До нашого приватного будинку прокладена асфальтована дорога, тому пройти і дістатися до нас можна в будь-яку погоду. На території будинку в приватному секторі є багато зелені і квітів, а також літній майданчик, мангал для шашлику, мальовничий фонтанчик, дитячий басейн, пісочниця, гойдалки, настільні ігри. Територія будинку закрита, є під охороною автопарковка для авто. Живлення. У нас є власна їдальня і буфет. В їдальні надається 3-х разове харчування (домашня кухня). Проживання. Забронювати житло можна в 2-х, 3-х, 4-х-місних номерах зі всіма зручностями (меблі, техніка, кондиціонери, ТВ, інтернет Wi-Fi, холодильник). Санвузол і душ в номері. Номери розташовані в одноповерхових корпусах. Гаряча і холодна вода цілодобово. Відстані: - пляж піщано-гальковий - 4-5 хв. - набережна - 15-20 хв. - ринок - 15-20 хв. - магазин продукти - 1 хв. - аптека - 15-20 хв. - центр - 15-20 хв. - зупинка транспорту - 1 хв. Для тих, хто не має можливості дістатися до Гостьового будинку "Хвиля" самостійно - організуємо ваш трансфер! Чекаємо вас на відпочинок в Орджонікідзе в Двуякірну бухту!

Показати опис повністю

Зручності

Умови оренди

Заїзд
після 12:00
Виїзд
до 11:00
Застава
Ні
Діти
Умови відміни броні
Тварини
Паління
Вечірки
Документи
Умови заїзду та виїзду

Відгуки (0)

Поки що ніхто не залишав відгуків.

Місцезнаходження